Get Adobe Flash player

Wees wie je bent

In een klein groepje gaan we werken aan de beperkingen die je jezelf oplegt om helemaal van je leven te genieten en van wie je bent.

Elke vrouw is een sensueel en seksueel wezen. Als je dit deel van jezelf negeert of ontkent, merk je dat je niet stroomt, dat je boos bent, dat je misschien zelfs ziek wordt.

We gaan in het weekend veel oefeningen doen om je sensualiteit en seksualiteit te laten stromen.
Je leert de universele wetten van mannelijke en vrouwelijke energie kennen en voelen.
Daardoor zul je makkelijker in staat zijn om in je vrouwelijke energie te gaan en te ervaren wat dit met jou doet.
Ook leer je hoe je je seksuele energie kunt gebruiken als bron van  levensenergie.

Je zult merken dat moeheid verdwijnt, dat je meer stroomt, blijer bent en gewoon weer sprankelt
Maar ook zul je merken dat je makkelijker 'nee' kunt zeggen als je dit wilt, 'ja' kunt zeggen tegen genieten zonder schuldgevoel, jezelf meer kunt accepteren met al je eigenaardigheden, dat je niet zoveel meer aantrekt wat anderen van je vinden, dat je je eigen hart kunt volgen zonder compromis te sluiten.
Ben je hier klaar voor?...

De cursus wordt gehouden van vrijdagavond 8 uur tot zondagmiddag 5 uur,
eerstvolgende datum najaar 2013

 

Prijs: 315 euro inclusief overnachtingen en maaltijden
Voor meer informatie kun je bellen, mailen of kijk op www.praktijk-estrella.nl

Enkele ervaringen van cursisten:

Wees wie je bent is... onbeschrijfelijk voor me geweest. Normaliter ben ik de vrouw van vele woorden, nu ben ik erin geslaagd om door weinig tot niets te zeggen, veel te voelen, eindelijk eens echt in 'mij' te gaan staan. In mij als Mens (ja met een grote hoofdletter) met beperkingen.
Geleid door een open hart, een open mind en het vertrouwen van 10 dames heb ik mogen ervaren wie IK ben. Ik kan een hele opsomming geven van gevoelens, ervaring, heel wat losse woorden en gedachtenflitsen, maar vertrouw erop dat jullie in deze korte beschrijving voelen wat ik bedoel.
Het gevoel van écht in je kern te zitten, je défauts inclusief, is.... boven mijn verwachtingen, die ik echt niet had :)
Weet je deze cursus is voor mij de meest verrijkende, de meest echte cursus die ik tot op heden heb mogen beleven. Dit ging niet om techniekjes, om quotes, noch om ego of om normen. Deze cursus ging om mij&wij en hij kwam precies op tijd om mijn ogen te openen en zonder angst het leven terug in te stappen.
Wanneer ik dit schrijf, twee dagen later, voel ik het onbeschrijfelijke resultaat nog steeds een resultaat dat zich ook nu reeds in materie heeft omgezet.
Ik ben een dankbaar, rijk mens

Het weekend Wees Wie je Bent 3 heeft mij wezenlijk verandert. Er is een stuk in mij weer tot leven gekomen. Een stuk dat voelt als ‘wie ik ben’. Een krachtige en pure vrouw die staat voor wie zij is. Een stuk van mij wat ik achtergelaten heb is de aangepaste, afhankelijke vrouw/dochter/moeder. Ik voel me opnieuw geboren! Het is nu 2 weken geleden en natuurlijk voel ik wel dat ik af en toe weer de neiging heb om in mijn oude patronen te schieten. Maar telkens wordt het mij weer duidelijk dat ik dat doe (of doordat ik het zelf voel/ervaar of dat ik door liefdevolle vriendinnen erop gewezen wordt). Ik ben intens dankbaar voor dit weekend! De toewijding van Estrella vanuit een liefdevolle no-more-bullshit energie heeft gemaakt dat ik een fundamentele verandering heb ondergaan waarin ik steeds meer Ben wie ik Ben!

Na al twee keer mee geweest te zijn met de Wees wie je bent cursussen was het voor mij toch een uitdaging om ook mezelf in te schrijven voor Wees wie je bent 3. We werden namelijk van te voren gewaarschuwd: dit zou een weekend worden met No more Bullshit. Geen excuses, jezelf niet meer verstoppen en wat is dat toch eng. Ondanks een paar praktische bezwaren (waarschijnlijk van mijn ego) heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken. Vol goede moed en toch ook wel enigszins gespannen vertrokken we naar Renesse. Toen we gearriveerd waren op plaats van bestemming was het een grote duik in een warm bad. Het voelde weer zo vertrouwd en de verbinding die je op dat moment weer aangaat met gelijkgestemde mensen voelt zo goed dat het voelt als thuiskomen. Ik zal niet zeggen dat het een gemakkelijk weekend was. Het was op sommige momenten weer heel heftig maar het heeft mij alleen maar bewuster gemaakt. Ik heb mezelf een grote belofte gemaakt en dat is dat ik vanuit mijn hart ga leven. Dat houdt in dat ik bewuste keuzes ga maken en daarbij elke keer terug ga naar mezelf. Wat wil ik? En ga ik toch weer in de fout dan heb ik de volgende keer weer de keuze. Alleen al de intentie maakt me blij en vrolijk. Ik ben op dit moment bezig om dit toe te passen in mijn dagelijks leven en probeer er met een lach naar te kijken. Ik veroordeel mezelf niet meer als ik in de fout ga maar besluit om het volgende keer anders te doen. En lach er dan maar om.
Wees wie je bent was voor mij een grote stap in mijn bewustwording en ik heb het dit keer ook echt gevoeld. Ik wist het altijd wel in mijn hoofd maar voelde het nooit in mijn hart. Dit is nu verandert. Ik voel het in mijn hart en van daaruit maak ik keuzes. Ik ben zo blij dat ik mee ben geweest, het was weer een groot cadeau aan mezelf. Lieve Estrella, bedankt voor alles!!

Wat een weekend!! Als eerste wil ik Estrella bedanken vanuit mijn hart, mijn ziel. Met zoveel liefde kan zij iedereen geven wat degene op dat moment nodig heeft.  In een oefening  ging ik  “kijken” naar mijn familie en vrienden, hoe die op dat moment in mijn leven staan. Voelen welke programma’s en angsten daaruit ontstaan zijn en waarmee ik elke dag leef. Voelen wat ik daarmee doorgeef aan mijn eigen kinderen. Dat kwam binnen in elke cel van mijn  lichaam en ik voelde dat ik op dat moment de keus had om het anders te gaan doen….en geloof me, je gaat het anders doen!
Ik heb een talent van mij mogen ontdekken, zien en ervaren. Een stuk waar ik lange tijd naar op zoek was en ook bang voor was, bang voor mijn eigen kracht.  Ik heb een beschadigd kindstuk in mezelf mogen helen met de liefdevolle begeleiding van Estrella. Nu dat geopend is kan ik daar thuis mee verder en voel ik dat mijn hart meer open is naar iedereen om me heen en vooral naar mezelf.
Ik wil ook de vrouwen met wie ik dit weekend heb mogen ervaren en delen bedanken voor hun openheid en vertrouwen. Het was heel bijzonder en een cadeau voor mezelf!

En toen was het zover.. Het weekend in november. Toen ik de lijst met spullen die ik mee moest nemen per email ontving, wist ik het helemaal zeker, dit is niks voor mij! Waar ga ik aan beginnen?? Maar toch was er naast al die stemmetjes in mijn hoofd een gevoel, een goed gevoel, ik wilde dit doen. Op de één of ander manier wist ik dat ik moest gaan (intuïtie?). En wat ben ik blij!!!!!!! Het was een weekend om nooit, maar dan ook nooit te vergeten. Ik denk oprecht dat dit ene weekend mij in veel opzichten écht heeft veranderd. Het bleek voor mij een soort mentale reis. Een reis naar mijn diepste gevoel (en verlangen!). Of laat ik zeggen, terug naar mijn gevoel, ver weg van gedachtes die o zo vaak de overhand nemen. Estrella en Ilona, onwijs bedankt! Jullie zijn geweldig. En voor een ieder die ooit twijfelt om mee te gaan; volg je gevoel!!
Linda

Ik heb de cursus Wees Wie je Bent gevolgd. Wat een ervaring!
Deze cursus was mij aangeraden omdat ik wilde dat mijn sexuele energie weer ging stromen waar ik helemaal geen contact meer mee had.
En dat is gelukt! Waar ik normaal gesproken verliefd voor moet worden om weer zin in sex te krijgen, ging het nu stromen door contact met mezelf te maken. Heel bijzonder. We hebben relatief eenvoudige oefeningen gedaan om de energie op te wekken. Ook heeft Estrella veel praktische tips gegeven en verteld over hoe mannelijke en vrouwelijke energie werkt. Dat was heel inzichtgevend en herkenbaar. Daarom werkt het bij mij en in mijn relatie op die manier!
Estrella en Ilona zijn in staat om in zeer korte tijd een heel veilige omgeving te creëren wat ertoe geresulteerd heeft dat ik mij binnen een paar uur kon openen en de emoties al snel toeliet. Doordat het in een kleine groep is, is er ook veel aandacht voor ieder individueel.
Voor iedere vrouw die meer in contact wil komen met haar vrouwelijke en sexuele energie vind ik deze cursus een aanrader!
Saskia

Eindelijk komt het eruit, het stukje over WWJB
We spreken 2010-2011. Ik had al verschillende cursussen bij Estrella gedaan en thuis stond er een mooie praktijk op me te wachten om in België toegpaste kinesiologie te gaan doen.
Estrella nodigde me dan ook uit om mee te gaan op WWJB (1). Zonder nog maar te weten waar het over ging, zei ik “ja”. Tot ik van Estrella een mailtje kreeg met de nodige informatie. Het ging over seksualiteit, seksuele energie, in je kracht gaan staan, passie....Of hoe je me in 2 seconden kan blokkeren.
Ik ben toch meegegaan, 2 keer zelfs, in volle vertrouwen in Estrella en Ilona. Met mijn ogen angstig dicht, hopende dat ik er levend uit zou komen. ANGST!
Nu, zo ongeveer een jaar later, nu ik eindelijk toesta wat ik dààr geleerd heb, leef ik als nooit tevoren. Ik leef vanuit mijn kracht, mijn passie, mijn waarden, mijn zijn. Ik heb ein-de-lijk mijn eigen zaak durven starten in het verbinden van het energetische en de business. In het verbinden van mezelf. In het verbinden van passie. Mijn relatie is zoals ik het nooit had durven dromen, mijn contacten met mensen zijn bezield.
Nu klinkt het alsof de WWJB het walhalla voor elke zelfzoeker is. Dat is het niet. Je krijgt met heel veel liefde een schop onder je kont en gaat kei-hard de confrontatie aan met je blokkades en beperkende gedachten. Het voelde op dat moment alsof ik energetisch even opengescheurd werd en ik wou gillend weglopen (heb dit ook zo een jaartje gedaan).
Door eindelijk, in alle liefde, ook dit stukje te durven ontvangen en in mijn bloot gat te gaan staan en met volle kracht te durven voelen: weet ik: Dit ben ik! Dit is mooi.
Ik hou van mij
Kus M

Lieve Estrella en Ilona
Wat een achtbaan aan gevoelens is het weekend 'Wees Wie je Bent' voor mij geweest. Van weerstand en gedachtes als 'waar ben ik aan begonnen' 'dat ga ik echt niet doen' en de bijbehorende hoofdpijnklachten naar overgave 'sjee, wat doe ik nu?' en een gevoel van geaccepteerd worden en thuiskomen bij mezelf. De oefeningen waren, ondanks dat je geen planning had Estrella, erg goed opgebouwd, waardoor het voelde als een soort logisch gevolg. Dat maakte mijn overgave aan wat er gebeurde ook makkelijker. Als ik de cd opzet die we hebben gekregen heb ik weer even de sfeer van acceptatie en het bijbehorende gevoel te pakken, ik zet hem dan ook veel op! Ik ben er nog niet met al mijn programmas en blokkades, maar ik heb al wel een hele stap gezet naar mijn gevoel. Op naar het volgende weekend. En voor alle dames die er het weekend ook waren, dank, dank, dank, dank voor alle warmte en het feit dat ik gewoon even mocht zijn.
Veel liefs Manja

Heee lieve, lieve Estrella en Ilona
Wat een geweldig weekend. Ik zag er tegenop als een supergrote berg en nu ben ik helemaal vrij, vrij en blij wauw...
Ik kan het wel uitschreeuwen, je zult het niet geloven, maar ik ben echt de oude Nellie, de zonnestraal, Ik straal niet alleen, het stroomt ook in mij zelf, van binnen, oeh.. geweldig!
Ik heb echt al heel wat nare jaren, met hoogtepunten en dalen. Ik ben echt heel sterk geworden. Ik heb beslissingen genomen voor mezelf die ik al veel eerder had moeten nemen. Ik kan me weer helemaal geven aan mijn man, het was geweldig.
Nog over het weekend, wat een liefde, begrip, geduld. Ik ben heel wat weekendjes met the Goddess meegeweest, maar dit kan ik weer aan iedereen aanraden.
Heel je leven boos door het leven gaan, dat gaat niet meer gebeuren. Ik heb gestampt, geschreeuwd, gehuild, van me afgeslagen, zelfs gekreund van boosheid, ik zag de voetstampen in het gras... jee.. ik ben vrij
Ik had ook angst en moeite om alleen te zijn en ik deed ook meestal alles alleen, niets meer met mijn man. We waren met mannelijke en vrouwelijke energie bezig, mannen zijn de zon de gevers, vrouwen zijn de planeten de ontvangers.daar hebben we wat mee gedaan. we zijn aan het dansen gegaan, eerst in mijn vrouwelijke energie, toen in mijn mannelijke energie. Dat was geweldig. Plotseling gebeurde er iets in mij, ik wilde weg, ik wilde koffie en alleen zijn. Estrella zei dat is goed hoor meissie, ga jij maar koffie drinken, als dat echt is wat je nodig hebt.. nou dat was wat, ik wilde gewoon weer alleen zijn en die mannelijke en vrouwelijke energieën kon ik niet meer aan, toen moest ik heel hard huilen en er was zoveel liefde van die lieve vrouwen, dat was echt heel bijzonder, dit moet je echt meemaken. Nou ik heb echt een heel stuk van mijn alleen zijn en voelen achter me gelaten en weggegooid, wauw wat een bevrijding.
Mijn gezicht is weer zacht, mijn ogen staan zacht en gelukkig, geweldig! Lieve, lieve Estrella, Ilona en al die lieve vrouwen, bedankt voor jullie liefde, geduld, warmte en knuffels
kus van Nellie de zonnestraal

Na drie keer The Goddess nu mee geweest naar Zeeland voor de cursus Wees Wie je Bent. En ik heb genoten!
Met tien vrouwen in een klein, maar o zo knus huisje is alsof je in een andere wereld stapt. De verbondenheid met elkaar voelt zo goed, alsof je in een warm bad stapt, waar je eigenlijk nooit meer uit wilt. Er wordt geknuffeld, gelachen, gehuild en getroost en alles voelt veilig en goed. Voor mij is een weekend weg met Estrella en Ilona, waar dan ook en met wie dan ook, een gevoel van thuiskomen. Ons leven is hectisch en chaotisch en juist daarom is dit weekend een groot cadeau aan mezelf. Ik hoop nog vele weekenden mee te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksNewsvineLinkedinRSS Feed