Get Adobe Flash player

Samen Zijn op vakantie

Wil je ook samen zijn met gelijkgestemden?

Wil je ook op een spiritueel avontuur?
Wil je ook bewust(er) worden? Wil je ook nieuwe dingen ervaren?
Wil je ook ervaren wat het is om mindloos te zijn?
Wil je ook een diepere relatie met jezelf en anderen?
Wil je ook op eens op een andere manier op vakantie?
Wil je ook een week vol plezier, verdieping, liefde, bewustwording, speelsheid en gewoon zijn wie je bent?
Dan is Samen Zijn op vakantie de juiste keuze voor jou!

Een dag van de week is vrij, de andere ochtenden en avonden is er een programma.
Het programma bestaat o.a. uit: -tantra* -satsang* -mantra’s zingen* -meditatie -dans en beweging -kundalini yoga

Door middel van speelse oefeningen zul je gaan ervaren hoe je meer verbonden bent met jezelf en met de ander en wat dit voor jou betekent. Ook zul je ervaren wat het is om alleen maar te Zijn.

 

Het is een vakantie week, dus er zal zeker ook genoeg tijd zijn om samen door te brengen. Alles mag, niets hoeft! Als je geen zin hebt in het programma, kun je lekker bij het zwembad gaan liggen, wandelen in de prachtige omgeving, naar het strand (kwartiertje rijden) of een van de prachtige oude steden bezoeken.

* tantra betekent voor mij: vanuit verbinding met jezelf, in verbinding zijn met de ander. Als dit gebeurt is één en één niet twee, maar drie. We zullen verschillende oefeningen doen vanuit de tantra. Er zal rekening gehouden worden met ieders persoonlijke grenzen.
* satsang betekent samen zijn in waarheid. Een satsang bijeenkomst is een samenkomen in volledige waarheid met en in je Zelf. Satsang is een zeer directe manier zonder technieken of methoden. Het enige dat nodig is, is een diep verlangen en de bereidheid om te zien wie je werkelijk bent. Deze weg van Waarheid kan ontzettend mooi zijn, maar ook confronterend , soms pijnlijk, maar als je de Waarheid in z’n volledigheid en totaliteit durft toe te laten in je Hart is de beloning immens mooi. Hoe meer je alles kunt toelaten en ervaren des te dieper je Zelf van binnen opent … De essentie van satsang is de openbaring van datgene wat in voortdurende stilte altijd aanwezig is. Het is de herkenning van dit als je eigen ware natuur: bewustzijn, zijn en vrede. Het is de realisatie: ik ben Dit! Om de waarheid te vinden hoef je je niet in te spannen en ook niets te geloven. Het is juist het moeiteloze einde van zoeken en nodeloos lijden. Het is Vrijheid hier en nu.
*mantra: Het woord mantra is afkomstig uit het Sanskriet en het is samengesteld uit “man” wat geest betekent en “tra” wat bevrijding en bescherming betekent. “Mantra” wil dus zeggen, dat wat onze geest bevrijdt en beschermt. Vrij vertaald omvat mantra, “dat wat ons kan vrij maken wanneer we er op mediteren”. Een Mantra is een heilig woord of combinatie van heilige woorden die een heilzame trilling bezit en kracht krijgt door het veelvuldig herhalen. Recitatie (herhalen) van mantra's wordt gedaan om de heilzame en positieve trilling in het lichaam op te wekken, zodat we toegang hebben tot diepere lagen van onze geest waar de latente krachten en goddelijke eigenschappen, als liefde, mededogen, geweldloosheid, altijd aanwezig zijn en opgewekt kunnen worden. We kunnen mantra's lezen, uitspreken, in stilte herhalen of zingen. Maar het zingen van mantra's heeft een sterkere werking als deze gezamenlijk in een groep gezongen worden.


Datum: 22 t/m 29 maart 2014
Prijs: 545 euro per persoon
Dit is inclusief overnachtingen, maaltijden, individuele sessie, dagelijks programma, exclusief reis. (Voor tickets naar Malaga kun je kijken bij www.ryanair.com, www.vueling.com, www.transavia.com, maar let op; hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper de vlucht, dus wacht niet te lang! Soms loont het de moeite om bij alternatieve vluchthavens te kijken zoals Brussel of Eindhoven.)
Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier.

Locatie: Alhaurin de la Torre, Malaga, España

Omschrijving accommodatie:

Deze groepsaccommodatie is gelegen op een eigen terrein van zo´n 3.000m2, waarvan een gedeelte is beplant met mooie olijfbomen. De accommodatie bestaat uit drie nette bungalows met elk een eigen terras, woonkamer, keuken, drie slaapkamers en twee badkamers. Er is één zwembad voor de drie vakantiehuizen samen. Het grote zwembad van 12x5 meter is omringd door een mooi terras met palmbomen en een apart zonne-terras. En niet te vergeten het uitzicht! Je kijkt over de groene vallei naar de bergen en de kust. Om stil van te worden, zo mooi. De gemiddelde temperatuur in Malaga in maart is 19 graden.

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksNewsvineLinkedinRSS Feed