Get Adobe Flash player

Samen Zijn

In deze cursus krijg je sleutels tot een diepe, liefdevolle en seksuele relatie.

Het zijn simpele sleutels, makkelijk toepasbaar.
Als je deze sleutels gaat toepassen, zul je merken dat je relatie verdiept en liefdevoller wordt.
Ook zul je merken dat je relatie meer seksueel wordt, vanuit  verbondenheid.
Je leert de Universele wetten van mannelijke en vrouwelijke energie voelen en ervaren, waardoor de man weer kan terugkeren in zijn mannelijke autoriteit en de vrouw in haar vrouwelijke zachtheid en liefde.
Je krijgt handvatten hoe boosheid, ontevredenheid, frustratie en ongenoegen in de relatie te doorbreken. Ook krijg je duidelijke oefeningen om de verbinding met jezelf en met de ander te herstellen en te verdiepen.
Je gaat ervaren wat het is om aanwezig, ontvankelijk en in overgave te zijn.

De afgelopen jaren heb ik veel geleerd over vrouwelijke en mannelijke energie in mijn universeel bewustzijn lessen van Daniël Yuno.
Verder heb ik vele boeken gelezen van o.a. David Deida, Barry Long en Mantak Chia. Ik heb veel boeken over tantra gelezen en daar ook cursussen in gevolgd.
Door alles wat ik heb geleerd toe te passen in mijzelf en daarna in mijn eigen relatie en te kijken wat er wel werkt en wat niet, ben ik tot een aantal simpele sleutels gekomen.
Deze sleutels ben ik daarna gaan geven aan vrienden en aan stellen die in mijn praktijk kwamen voor relatie coaching.

En... de sleutels werken! Bij alle stellen die de sleutels gingen toepassen zagen we hetzelfde resultaat;
Hun relatie verdiepte (verbeterde) en werd liefdevoller. Maar ook de mannen en vrouwen zelf voelden zich lekkerder, evenwichtiger en over het algemeen gelukkiger met zichzelf.

We willen nu samen ook andere stellen laten zien hoe makkelijk je meer verbinding, liefde en acceptatie kan creëren in je relatie.

Voor wie is deze cursus?
Deze cursus is bedoeld voor mensen die bereid zijn om eerlijk naar zichzelf te kijken.
Voor mensen die tijd, liefde en aandacht in hun relatie willen steken.
Let op deze cursus is geen relatietherapie!

Deze cursus geef ik samen met mijn partner Erik, omdat we op die manier allebei de kanten van yin en yang kunnen belichten.

De cursus wordt gehouden van vrijdagavond 8 uur tot zondagmiddag 5 uur.
Eerstvolgende datum: najaar 2013

Prijs: 330 euro per persoon inclusief overnachtingen en maaltijden
Voor meer informatie kun je bellen, mailen of kijk op www.praktijk-estrella.nl
Hier vind je ook informatie over de Samen Zijn op vakantie week 22 t/m 29 maart 2014


Een reactie van één van de stellen:

 

De aanrader:

Voor iedereen die zijn/ haar vaste patronen los wil laten in zijn/haar
relatie kan ik deze cursus aanraden. Ik heb heel veel cursussen op dit
vlak gedaan ( tantra, relatietherapie, .. ) en dacht eigenlijk alles
wel te weten, maar in deze cursus heb ik de ruimte gekregen om dat los
te laten en me over te geven aan een oerkracht in mezelf als man, en
ook te genieten van de overgave aan mijn vrouw.
Estrella en Eric leiden de cursus met stevigheid en warmte, met heel
veel humor.

Warme groet
N.T.

 

Het weekend 'Samen Zijn'. Het was voor mij samen met Niek en samen met de hele groep. Wat een warmte, liefde, openheid, respect en verbonden heb ik gevoeld bij alle mensen in de groep. Onder de bezielende leiding van Estrella ....voel me dankbaar en nederig voor de lessen die jij mij geleerd hebt. En samen met Erik...het gevoel van Samen Zijn wordt nog tastbaarder door jullie Samen Zijn te ervaren. Ik voel me intens dankbaar dat ik erbij was!!!
Namasté, Marjolein


 

Lieve Estrella en Erik,
Het weekend SamenZijn was voor ons erg bijzonder en heel erg waardevol. Het feit dat de groep klein was en de open manier waarop jij en Erik de cursus gaven hebben ons erg geholpen ons open te stellen voor de oefeningen. De 5 sleutels die je ons hebt meegegeven hebben onze ogen geopend. We hebben tijdens de cursus, maar ook nu dat we weer thuis zijn, bij het toepassen van de tools die je ons hebt gegeven gemerkt dat ze werken. We zijn dichter bij elkaar gekomen en weten nu ook hoe we weer in contact kunnen komen als dat nodig is. We zijn veel meer naar ons gevoel gaan leven in onze relatie en dat is erg fijn. Robert vond de aanwezigheid van Erik bij de cursus erg fijn, Erik kon de mannelijke kant van het verhaal toelichten en dat gaf vertrouwen. We raden iedereen die hun relatie willen verdiepen aan deze cursus te volgen!
Dank je wel voor jullie wijsheid.
Robert en Manja

 

 

Voor ons was de cursus SamenZijn een hele mooie aanvulling op de stappen die we al hadden gezet. Wij kregen de weken voor de cursus al een opdracht van Estrella om te werken aan onze mannelijke en vrouwelijke energie, om dit meer in balans te krijgen. Dit heeft ons geholpen om met de juiste energie aan het weekend te beginnen. De sleutels die we hebben gekregen zijn heel helder en direct toepasbaar. De groepssfeer was heel prettig en open. Daardoor voelden wij ons veilig en konden we tijdens oefeningen, dans en gesprekken onszelf laten zien. We hadden niet het gevoel dat er een cursus vanuit een boekje werd gegeven, maar dat werd ingevoeld wat de juiste oefening was op dat moment. Dat hebben we als heel fijn en persoonlijk ervaren. Na het weekend werkte de cursus nog door en konden we opnieuw de juiste stappen nemen die nodig zijn voor onze relatie. Het is fijn dat door Estrella en Erik zowel de vrouwelijke als de mannelijke kant belicht wordt. Wij vinden dat de cursus SamenZijn een verrijking is voor iedere relatie. Ook als je denkt dat het goed gaat,  blijkt toch maar weer dat er nog veel te doen is. Dank je wel lieve Estrella en Erik!!
Knuffel en liefs, Peter en Ilona

 

 

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksNewsvineLinkedinRSS Feed