Get Adobe Flash player

Estrella

 

Ik ben Estrella de Vrijer. Ik heb 3 kinderen en ben 29 jaar samen met Erik.

Ik vond van mezelf altijd dat ik een goede relatie had. Een relatie met, net zoals iedereen, zijn ups en downs.

Ik vond het zelf heel bijzonder dat we nog steeds periodes hadden waarin we nog helemaal verliefd op elkaar waren, ook toen we al 20 jaar samen waren. Toch waren er ook periodes waarin we allebei het gevoel hadden dat er toch meer moest zijn, waarin we belandden in de sleur van alledag.

Ik ging een aantal jaar geleden lessen volgen bij een spiritueel leraar en daar veranderde mijn hele visie op eigenlijk alles. Het hele leven, relaties en ook op mezelf, alles ging ik in een ander daglicht zien.
In die lessen leerde ik veel over mannelijke en vrouwelijke energie en vooral hoe erg die op dit moment uit balans is hier in het westen en in mijzelf.

Toen ik eenmaal zelf terugkeerde naar leven vanuit mijn vrouwelijke energie in plaats vanuit mijn stoere mannelijke kant, veranderde er erg veel in mezelf en in mijn relatie. Ik voelde me sprankelender, levendiger, zeker vrouwelijker, seksier en veel minder moe. Ik ging observeren wat nu precies de sleutels waren naar, voornamelijk toen nog, meer energie, want tegenwoordig is iedereen moe, of zo lijkt het toch.

Ik zag duidelijke verschillen tussen mezelf in mijn mannelijke, stoere, energie en mezelf in mijn vrouwelijke, zachte en liefdevolle energie.
Doordat ik veranderde, veranderde mijn man ook. Hij keerde terug naar leven vanuit zijn mannelijke aanwezigheid. Wat een verschil!!

Ik begon met het geven van cursussen aan vrouwen; Wees Wie je Bent en gaf daar de sleutels in simpele oefeningen, waardoor deze vrouwen konden voelen en ervaren wat het verschil was en zij ervaarden hetzelfde als ik; ze hadden meer energie, voelden zich levenslustiger, vrouwelijker, lichter, zachter en krachtiger.

Door deze cursussen ontstond er als vanzelf een cursus voor stellen; Samen Zijn, waar ik samen met Erik de sleutels tot een diepe, liefdevolle en seksuele relatie geef en laat ervaren.

Omdat veel mannen de stap tot het volgen van een cursus voor stellen erg groot vinden, was de stap voor mij, naar het schrijven van dit boek, een logische stap.
Ik hoop met dit boek mannen en vrouwen de handvatten te geven naar een liefdevoller leven en een diepe, seksuele en vervullende relatie.
Naast het boek doe ik ook sessies in de praktijk voor mannen en vrouwen (of stellen) en zijn er verschillende workshops en cursussen die je kunnen helpen de sleutels uit het boek toe te passen in je leven en daardoor een diepere, liefdevollere en meer seksuele relatie te creeren met jezelf en de mensen om je heen.

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksNewsvineLinkedinRSS Feed